En Çok Okunan Yazılar

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

Gebze Muadil Toner

Gebze Muadil Toner

 

Gebze’de Muadil Toner nerede satın alınır? Muadil toner nedir ve orijinal tonerle arasındaki farklar nelerdir toner alırken önerir misiniz?

Konunun derinliklerine inerek kafanızda soru işaretleri yakmadan, size olabildiğince yalın şekliyle muadil toneri anlatmaya çalışacağım. J Dilerim faydalı olur ve sosyal medya kanalarında paylaşımda bulunursunuz.

Firmamız teknik destek konusunda hizmet vermemektedir. Sadece ürün fiyatı ve ürünler hakkında bilgi almak için bizimle iletişime rica ederiz.

Ülkemizde en çok tercih edilen markaları listelemeye kalksak, sanırım Hp, Canon, Samsun, Brother ve Kyocera diyerek başlarız söze ve bu söylemimiz hiç yanlış olmayacaktır. Burada bir öz eleştiri yaparak neden bizimde dünya çağında bir markamız yok demek isterdim ama bu şimdi anlatılacak kadar kısa bir konu olmaz J

Konunun başında söz ettiğimiz muadil toneri anlatmaya başlayalım mı?

Bir şeyin istenilen en önemli özelliğini barındıran ancak bazı özellikleri farklı olabilen, neredeyse aynısı olan şey “muadil” olarak tanımlanır.

Bizim için muadil ise; Orijinaline en yakın özellikleri taşıyan, o ürünler benzer performans sergileyen ve orijinali gibi cihaza takıldığında sorunsuz şekilde çalışabilen “yan sanayi” ürünlerin toplamına muadil denir.

Baskı sayısı ve kalitesinde ziyade, orijinali ile arasındaki en büyük fark ise tabi ki fiyatıdır. J

 

Fiyat konusunu biraz inceleyelim ve aradaki farkları birlikte görelim.

Bir yazıcımız var ve modeli de; Samsung MLT 105 olsun. Aksiliğe bakın tonerimiz bitti ve baskı alamıyoruz. Hemen internete girdik, piyasa araştırması yapıyoruz. Orijinal tonerimizin fiyat 400 Tl. ile 550 Tl. arasında olduğunu göreceksiniz.

Son yıllarda ekonomimizin daha kötüye gidişi ve bir tonere bu kadar yüksek paralar vermek, bütçemiz için o kadar da sağlıklı olmayacaktır. J Elbette orijinal ürün kullanmak en çok istenilen çözüm yoludur ama orijinal ürün için çok yüksek meblağlar ödemek durumunda kalacağız.

Eeee ne yapacağım o zaman dediğinizi duyar gibiyiz J Hemen korkmayın biz buradayız.

 

İşte tam bu noktada, uygulanması gereken en mantıklı çözüm “MUADİL TONER” olcaktır.

Siz bize sadece toner modelini söyleyin, gerisini bize bırakın. Hem de orijinal fiyatının çok daha altında bir fiyata, orijinal ürüne en yakın performansla..

 

Gebze'de Muadil Toner Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

  • Kaliteli muadil toner olmasına dikkat ediniz.
  • İlk tercih sebebi kesinlikle fiyatı olmamalıdır. (İçindeki parçaların kalitesi çok önemlidir.)
  • Ürünü aldığınız firmanın geçmişi çok önemlidir. Ürünün arızalı/hatalı olması durumunda, değişim ve iade konusunda size hızlı destek verebilmesi en önemli unsurdur. Bu nedenle internet üzerinden ürün alırken çok dikkatli olmanızı öneririz.
  • Kargo şeklinde gönderimlerde ürün paketinde hasar tespit ederseniz, hasar tespit tutanağıyla birlikte iadesini yapın.

 

Piyasada kullanılan toner ve kartuşların bir çoğu çiplidir. Bu nedenle toner veya kartuş alırken çiplerin, yazıcınızla ile uyumlu olduğunu teyit ediniz.

Bunun için internet üzerinden ürün alırken, firma bilgileri belli olmayan ve iade değişim konusunda kafanızda soru işareti bırakan firmalarda mümkün olduğunca uzak durun.J Sizin için en iyi çözüm yerel ve sorun halinde kolaylıkla iletişim kurabileceğiniz firmalarla çalışmanız daha akıllıca olacaktır.

 

Konumuzu özetleyecek olursak; orijinal ürüne göre daha ekonomik, kaliteli ürün tercih edildiğinde en yakın sonucu veren, uygun kalite tercih edildiğinde tekrar doldurulabilen (çip sorunu olmayan modellerde), baskı kalitesi iyi, baskı sayısı orijinaline en yakın, fiyatı orijinal ürünün çok altında olan ve yasalara uygun özelliklerdeki ürünlere muadil ürün denir ve kullanmaya sakın olmadığı düşünülmektedir.

Gebze muadil toner denince ilk akla gelen firma olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

Yukarı